Ледачий тірамісу в склянці за 10 хвилин

Ледачий тірамісу в склянці за 10 хвилин простий рецепт 🔥🔥

Інгредієнти

печиво тірамісу (можна будь-яке, ювілейне)
для крему натуральний йогурт або сметана і сирний сир (50/50)
за бажанням фрукти/ягоди, у мене заморожена вишня
цукор (цукрову пудру) за смаком в крем
холодний кави
шоколад (прикрасити зверху)

Ледачий тірамісу в склянці за 10 хвилин покроковий рецепт

1. Робимо крихти з печива – блендером або покласти в пакет і качалкою побити за нього, зовсім в крихту не треба, нехай будуть невеликі шматочки. Збиваємо йогурт і сирний сир – блендером, міксером або вручну віночком, додаємо цукор за смаком. Ягоди я розморозила в пакеті при кімнатній температурі за пару годин, можна прибрати в холодильник с вечера.
2. Збираємо шарами:
• крихти з печива
• пару ложок кави
• крем
• ягоди
• і тд.
• зверху я прикрасила натертим шоколадом

Даємо настоятися годину в холодильнику, зверху накривши пленкой.

3. Варіанти крему:
маскарпоне + згущене молоко
вершки для збивання + сирний сир + цукор
сир + сметана + згущене молоко
жирна сметана + цукор
можна експериментувати за смаком

Відео рецепт 👇