Божевільний тортик Дуже 🔥 Легкий і ніжний торт який тане в роті простий рецепт.
Інгредієнти
Розмір готового торта (18 см)
Бісквіт:
5 жовтків
30 г цукру
З’єднати і збити 2 хв .
5 яєчних білків
95 г цукру
Збивати білки до стійкості поступово додаючи цукор
4 г желатину в порошку
20 г води
З’єднати, перемішати і залишити для набухання.
Для Мусу:
Приготуємо Англійський соус
2 жовтки
15 г цукру
60 г молока
60 г густих вершків
Мус з темного шоколаду:
55 г темного шоколаду
30 г Нателлы
Мус з білого шоколаду
85 г білого шоколаду
100 г густих вершків 35%
Легкий і ніжний торт який тане в роті покроковий рецепт
1. Готові маси акуратно з’єднати і розділити на 2 рівні частини. В одну частину додати 65 г борошна, у другу 55 г борошна і 10 г какао. Все добре перемішати (у вас вийде 2 види тіста) Перекладываемся тісто в кондитерський мішок і ресурс смужки як на відео.
Відправляємо в розігріту духовку при 160 гр. на 12 хв. Остудити , нарізати 2 смужки шириною 6 см. І вирізати коло діаметром 16 див. Беремо іншу форму, вже побільше розмір 18 см. І збираємо основу як на відео. Просочуємо цукровим сиропом і прибираємо в сторонку.
2. Для Мусу:
Все з’єднати, перемішати, поставити на вогонь, постійно помішуючи підігріти, але не доводити до кипіння, прибрати з вогню. Розпустити желатин і додати в соус. Поділити на 2 рівні части.
Все з’єднати, перемішати, поставити на вогонь, постійно помішуючи підігріти, але не доводити до кипіння, прибрати з вогню. Розпустити желатин і додати в соус. Поділити на 2 рівні части.
3. Мус з темного шоколаду:
Усе з’єднати, додати соус, і збиті вершки-100 гр. 35 %. bПеремешать, залити основу і відправити у морозильну камеру на 30 мин.
Усе з’єднати, додати соус, і збиті вершки-100 гр. 35 %. bПеремешать, залити основу і відправити у морозильну камеру на 30 мин.
4. Мус з білого шоколаду.
Залити на перший застиглий мус і прибрати в холодильник мінімум на 4 -5 часов.
Залити на перший застиглий мус і прибрати в холодильник мінімум на 4 -5 часов.
5. Прикрасити за бажанням.
Якщо бортики багато залишилися їх завжди можна подровнять.
Якщо бортики багато залишилися їх завжди можна подровнять.
Відео рецепт 👇