Як зробити Ледачий торт шоколадний Спартак рецепт простий. ⠀ Всім привіт! 🤗 У стрічці ви мене втратили зовсім, тому що зараз, коли я завантажую – не встигаю вести стрічку… Просто тепер розставляю пріоритети, адже переді мною стоїть завдання, яка віднімає у мене дуже багато вільного часу, але про це розповім пізніше 😊
Інгредієнти
Отже, інгредієнти для тіста:
✅ 4 яйця категорії С0
✅ щіпка солі
✅ 200 г цукру
✅ 140 г рідкого меду
✅ 120 г вершкового масла
✅ 300 г борошна
✅ 60 г какао порошку
✅ 1,5-2 ч. л соди
Для приготування крему:
✅ 500 г кисломолочного сиру
✅ 250 мл вершків 33-35%
✅ 170 г цукрової пудри
Ледачий торт шоколадний Спартак покроковий рецепт
1. Кількість всіх інгредієнтів розрахована на два невеликих тортика, як на відео або один великий, але якщо ви хочете приготувати один невеликий торт – потрібно зменшити пропорції всіх інгредієнтів вдвічі ‼️ ⠀ В глибокій мисці змішуємо яйця з сіллю і цукром в однорідну масу, додаємо мед, розтоплене вершкове масло і збиваємо. Далі частинами вводимо просіяне борошно, какао-порошок і соду, погашену лимонним соком. Все добре перемішуємо. ⠀
2. На деко, застелений пергаментним папером, розподіляємо тісто і акуратно розрівнюємо по всій поверхні. Відправляємо випікатися в заздалегідь розігріту до 180’С духовку приблизно на 8-10 хвилин. Час випічки залежить від вашої духовки, у всіх вони різні, тому контролюйте процес. Якщо через цей час корж буде готовий, то випікайте трохи довше, але при цьому не пересушите! З цієї кількості тесту виходить два великих коржа, остуджуємо і ділимо кожен на рівні части.
3. Для приготування крему:
Всі інгредієнти перекладаємо в діжу міксера і збиваємо спочатку на невеликих обертах до з’єднання складових, а потім підвищуємо швидкість і збиваємо до утворення щільної пишної маси. ⠀ Вирівнюємо коржі обрізають краї і подрібнюємо в блендері в дрібну крошку.
Всі інгредієнти перекладаємо в діжу міксера і збиваємо спочатку на невеликих обертах до з’єднання складових, а потім підвищуємо швидкість і збиваємо до утворення щільної пишної маси. ⠀ Вирівнюємо коржі обрізають краї і подрібнюємо в блендері в дрібну крошку.
4. Перекладаючи кожен корж кремом, збираємо торт, а далі прикрашаємо отриманої крихтою і залишилися кремом. Залишаємо торт просочитися пару годин і можна пригощати рідних!
Відео рецепт 👇