Як смачно зробити Локшина удон з грибами у вершковому соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Удон з грибами у вершковому соусі
Інгредієнти
– 300 г локшина удон
— 150 г вершків 33%
— 5-10 печериць, можна більше
— середня цибулина
— 40 г вершкового масла
— спеції за бажанням, у мене сухий часник і цибулю, сіль, перець
Локшина удон з грибами у вершковому соусі покроковий рецепт
1. Печериці, цибулю нарізаємо півкільцями. У сковорідку додаємо рослинне масло, вершкове і кілька розчавлених зубчиків чеснока.
2. Роздавлений часник надає ніжний смак, ніж нарізаний. Обсмажуємо до легкої рум’яного кольору і додаємо цибулю з грибами. Так само доводимо до скоринки, вливаємо вершки, додаємо спеції і відварену локшину (3 хвилини в киплячій воді).
3. З’єднуємо і проварюємо 30 секунд на середньому вогні, готово ! Готуємо та подаємо зі свіжою зеленню, у мене кріп
Відео рецепт 👇