Листкове бездріжджове тісто в домашніх умовах

Листкове бездріжджове тісто в домашніх умовах рецепт простий. Багато просили рецепт листкового тіста. Виходить відмінно, обов’язково приготуйте з цим рецептом 👌

Інгредієнти

2 ст теплої води (трохи більше теплого)
1ч/л есенція для консервування (70%)
1 ч/л лимонна кислота (не Гіркий)
6 яєчних жовтків
Сіль
Борошна, щоб вийшло м’яке , не липке тісто, як показала на відео.

Начинка
850 г маргарин
2 ст борошна

Листкове бездріжджове тісто в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти перемішати і замішуємо м’яке тісто, закриємо рушником, залишаємо відпочити на 30 хвилин. Потім робимо кульки (6 штук). Борошно з маргарином перемішати до однорідності, приблизно 250-260 г кожен шар.
2. Скачуємо тісто злегка, всередині кладемо начину (приблизно 140-150г кожен гурток), закриємо, потім скачуємо і закриємо, як показала на відео. Ще 2 рази скачуємо і закриємо, як показала на відео (кожен раз відправляємо в холодильник на годину).
3. Готове тісто треба відправити у морозилку, хоча б на ніч. З цим тестом можна готувати все. І пеновани хачапурі, і гата (як я), і наполеон, і все що хочете 🤗

Відео рецепт 👇