Пиріг тарт з шинкою, сиром заливкою з вершків

Відразу кажу, це дуже смачно!!! Як зробити Пиріг тарт з шинкою, сиром заливкою з вершків рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Основа:
300г борошна
150г вершкового масла
1 яйце С0
Сіль

Начинка:
300г шинки
100г сиру моцарелла
100г сиру грюйєр
100 г пармезану

Заливка:
200г вершків 33-35%
3 яйця С0
Сіль і спеції за смаком.

Пиріг тарт з шинкою, сиром заливкою з вершків покроковий рецепт

1. Основа:
До-образною насадкою змішати борошно з холодним вершковим маслом до стану крихти. Ввести холодне яйце і замісити щільне не липке тісто, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник мінімум на 20хвилин. Сформувати кіш(у мене діаметр 25см).
2. Начинка:
Шинку порізати слайсами, сир потерти. Викласти в заздалегідь підготовлену форму з формированным дном і бортами з пісочної основы.
3. Заливка:
Скласти в сотейник і пробити заглибним блендером. Залити кіш. Випікати при 180градусах 20-25минут.