Разом з Мар’ям готували листкові пиріжки чебуреки з фаршем, навіть не знаю як правильніше їх назвати!
Інгредієнти
– борошно 600 гр
– вода 300 мл (+/-)
– сіль 1 ч. л
Для начинки:
– фарш 800 гр
– цибуля ріпчаста 2-3 шт
– перетерті помідори
– сіль, перець, паприка
Листкові пиріжки чебуреки з фаршем покроковий рецепт
1. До борошна додаємо сіль, воду і замішуємо тісто. Готове тісто накриваємо і даємо йому трохи відпочити. До фаршу додаємо нарізану цибулю, сіль, перець, паприку, перетерті помідори і все добре перемешиваем.
2. Тісто розділяємо на 14 рівних частин і замішуємо в клубочки. Кожний клубочок тіста розкачуємо в тонкий пласт. З одного боку робимо надріз і викладаємо начинку на 3/4 частини тонким шаром і загортаємо як на видео.
3. Готові поріжки викладаємо на деко, зверху змащуємо жовтком (жовток я розвела з водою), посипаємо сумішшю насіння і відправляємо в духовку на 30 хвилин. А другу половину посмажила на сковороді на повільному вогні під крышкой.
Відео рецепт 👇