Листкові цибульні млинці коржі

Як зробити листкові цибульні млинці коржі рецепт простий.

Інгредієнти

🥞 На 12-14 шт

3 + 1/4 склянки пшеничного борошна і ще трохи для присипки
1 ст л кунжутного або іншого рослинного масла
1,5 склянки теплої води
Велика щіпка солі
4 пучка зеленого цибулі
Масло для смаження й змащення (у автора масло авокадо)

Листкові цибульні млинці коржі покроковий рецепт

1. Змішайте борошно, сіль, теплу воду і масло, поки не вийде кошлате тісто). ⠀ Місити 2-3 хвилини, поки тісто не стане гладким. При необхідності посипте робочу поверхню борошном або маслом. ⠀ Покладіть тісто в миску, накрийте рушником і відставте в сторону. ⠀ ЦЕЙ ПУНКТ ЗА БАЖАННЯМ 💚 (Цибулю можна залишити свіжим).

2. Підсмажте зелений лук: в 2-3 заходу: Додайте цибулю в розігріту сковороду на середньому вогні. Збризніть зверху маслом і притисніть їх пресом, готуйте 4-5 хвилин. Переверніть і повторіть попередній крок. Ви повинні побачити темно-коричневу карамелізацію з кожної сторони. Коли цибуля охолоне наріжте його і приправте сіллю. ⠀

3. Розділити тісто на 12-14 частин. Сформуйте з кожної частини куля. Кожен шматочок тіста розкачати як можна тонше, майже до прозорості. Змастіть зверху маслом і рівномірно розподіліть по тесту 2 ст. л. лука.

4. Скрутіть його в рулет, а потім сформуйте улиточку, як показано на відео. ⠀ Повторіть з рештою тестом. ⠀ Роздушіть кожну булочку змазаними маслом руками і обсмажте по 2 хв з кожного боку на середньому вогні до золотисто-коричневого цвета.

Відео рецепт 👇