Листковий пиріг з карамелизованной грушею та сиром з волоськими горіхами

Як смачно зробити Листковий пиріг з карамелизованной грушею та сиром з волоськими горіхами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ідеальна закуска до Нового року і просто смачний десерт! Поєднання просто

Інгредієнти

Листкове бездріжджове тісто
Груша конференц
Цукор
Вершкове масло
Сирний сир
Волоські горіхи

🍐Розрахунок на одну велику грушу – 25 грам вершкового масла і 3 столові ложки цукру, горіхи карамелізуємо там же – вони за бажанням

Листковий пиріг з карамелизованной грушею та сиром з волоськими горіхами покроковий рецепт

1. Розігріваємо сковороду, кладемо шматочок вершкового масла, додаємо Цукор – трохи перемішуємо, кладемо грушу шматочками і на середньому огне.

2. Карамелізуємо хвилин 6-7 – груша поміняє колір і дасть приголомшливий аромат. Дістаємо грушу, у сковороду додаємо горіхи і хвилини 2 тримаємо їх в цукровому сиропе.

3. Листкове бездріжджове тісто розкачати, зробити бортики візуально і наколоти центральну частину. Змастити тісто сирним сиром, далі груша, горішки і в духовку.

Відео рецепт 👇