Макова начинка для рулету як приготувати простий рецепт.
Інгредієнти
Начинка :
200гр маку
350 молока
150 цукру
50гр злив масла
Для тіста 🔥
300мл теплого молока
50гр цукру
50 мл соняшникової олії
50 гр меду
Сіль
Дріжджі 6г
Борошно 500-600 гр
Макова начинка для рулету як приготувати покроковий рецепт
1. Мак залити окропом, залишити на 30 хв ) Далі злити рідину якщо вона залишилася і відправити мак в ківш з молоком , варити поки молоко не випаруватися ! Як тільки випарувалося молоко додаємо цукор і масло ! Варимо ще 15 хв і залишаємо його ! Якщо до моменту формування булочок залишилася рідина то все треба злити !
2. Для тесту.
Замісити м’яке тісто, дати йому піднятися годину !!!
Замісити м’яке тісто, дати йому піднятися годину !!!
3. тонко Розкачати тісто, викласти начинку! Загорнути в рулет! Розрізати товщиною приблизно 6-7см ) Змастити жовтком і випікати при 180* 25-30 хвилин!
4. Але дивіться по своїй духовці !!! Остиглі булочки змастити розтопленим шоколадом 👌🏼😋