Як зробити смачний Маковий бісквіт без борошна з горіхами і цукром рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
Гр горіх. – 90
Мак – 180
Злив масло. – 140
Яйце. – 250 гр
Цукор – 150
Маковий бісквіт без борошна з горіхами і цукром покроковий рецепт
1. Білки і жовтки відокремити. Масло збити з половиною цукру і жовтком. Горіх подрібнити. Приготувати меренгу з білками і залишком сахара.
2. До збитого масла, додаємо горіх, мак, ретельно перемішуємо. Потім вводимо меренгу і акуратно вмішуємо в масу. Виливаємо в 2 форми діаметр 14.
3. Випікаємо 170, приблизний час близько 35 хв. В прошарок для торта можна використовувати домашню Карамель, згущене молоко і т. д.