Як зробити Малосольні огірки швидкого приготування за 2 години з часником і кропом рецепт простий від Просто Кухні.
Інгредієнти
Огірочки 2 кг
Часник 2 головки
Перець чорний жменька
Кріп пучок
Лимон 2 шт
Цукор 2 стіл ложки
Сіль 2 стіл ложки
Перець чилі сухої за смаком
Куркума 2 ч ложки
Вода – 1 літр
Малосольні огірки швидкого приготування за 2 години покроковий рецепт
1. Крупно рвемо кріп і перетираємо його в руці, відправляємо в каструлю. З одного лимона знімаємо цедру (до білої частини), потім розрізаємо його і видавлюємо сік. Часник тиснемо молотком (можна ножем) і відправляємо в каструлю. Додаємо 2 ч. л куркумы.
2. Перець (можна взяти мелений) висипаємо на дошку і перетираємо, щоб він розкрив весь свій аромат і відправляємо в каструлю. Додаємо сіль і цукор. Заливаємо інгредієнти чистою і свіжою водою. Прогріваємо, але не кипятим.
3. Готуємо огірки: з двох сторін отрезываем хвостики, частина огірків відбиваємо молотком. Акуратно викладаємо огірки в каструлю, краще щільніше. І заливаємо нашим маринадом, пресуємо огірки, закриваємо крышкой.
4. Залишаємо на 30 хвилин і потім відправляємо в холодильник! Через 2 години можна вже ними насолоджуватися, але краще почекати ніч!
Відео рецепт 👇