Як зробити Мамині сирники з бананом рецепт простий. Мама ніколи не робила сирники так, щоб вони тримали форму. Вони скоріше були схожі на оладки і могли і зовсім викладатися на сковороду ложкою. Але від відсутності формування вони не страждали і були дуже смачними і неймовірно теплими і домашніми.
Знаєте, це як ніби ти вранці встаєш така сонна, ненафарбована і розпатлана, а ВІН обіймає і з ніжністю говорить “яка ж ти у мене красива”.
Ці сирники, як і мамині, без жорсткої форми, як звичні мої сирники, і з бананом, який мама (ясна річ) не додавала. Але вони так само прекрасні в своїй недосконалості і легкої недбалості ❤️
Знаєте, це як ніби ти вранці встаєш така сонна, ненафарбована і розпатлана, а ВІН обіймає і з ніжністю говорить “яка ж ти у мене красива”.
Ці сирники, як і мамині, без жорсткої форми, як звичні мої сирники, і з бананом, який мама (ясна річ) не додавала. Але вони так само прекрасні в своїй недосконалості і легкої недбалості ❤️
Інгредієнти
⠀300г сиру
⠀1 яйце
⠀невеликий банан
⠀цукор за бажанням
⠀40г манки + манка/борошно на формовку
Мамині сирники з бананом покроковий рецепт
1. Банан розім’яти виделкою і перемішати з сиром і цукром. Вбити яйце, перемішати до однородности.
2. Всипати манку, перемішати. Якщо у вас є час, накрийте миску з масою плівкою і поставте в холодильник на годину і более.
3. На робочу поверхню насипте борошно або манку (я брала упереміш) Ложкою викладіть по 40-50г маси на борошно. У вас вийде 7-8 штук. Кожен шматочок, обваляйте в борошні і надайте форму, як получится.
4. Смажити сирники на рослинному маслі. Сковороду не забути попередньо добре прогріти на середньому вогні! Смажити до рум’яної скоринки з двох сторон.