Мандариновий пиріг зі свіжих мандаринів

Як смачно зробити Мандариновий пиріг зі свіжих мандаринів простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Мандариновий пиріг. Ніщо так не наближає відчуття новорічного свята, як запах мандаринів. Готуючи цей пиріг, у мене цей аромат поширився по всій квартирі. І відразу з’явився новорічний настрій

Інгредієнти

Рисове борошно-185 гр
Кукурудзяний крохмаль-20 гр
Розпушувач-2 год л
Цукрозамінник – за смаком
Ванілін – щіпка
Сіль-щіпка
Молоко- 250 гр
Яйце-1 Шт
Оливкову олію-3 ст л
Мандарини 3-4 Шт

Мандариновий пиріг зі свіжих мандаринів покроковий рецепт

1. Змішати всі сухі інгредієнти (борошно, кукурудзяний крохмаль, розпушувач,цукрозамінник,сіль). В окремій чашці змішати вологі інгредієнти (молоко,яйце,масло). Сухі інгредієнти пересипати у вологі і перемешать.

2. З одного апельсина зняти цедру і додати в тісто. Всі мандарини очистити від білих плівок, нарізати круглими скибочками, середньої товщини. Дно форми злегка змастити рослинним маслом і присипати цукрозамінником. Викласти на дно мандарини, так щоб закрити всі пространства.

3. Зверху залити тісто. Форму з тестом трохи потрясти, щоб вийшли бульбашки і заповнилися простору. Поставити форму в розігріту до 180* духовку на 35-40 хвилин. Готовність перевіряйте на суху зубочистку. Після переверніть пиріг на тарілку догори дном і остудите.

Відео рецепт 👇