Манговий бісквіт

Як смачно зробити Манговий бісквіт простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Яйце с1 – 3 Шт
Цукор – 150 р
Борошно пшеничне – 165 р
Розпушувач – 7 р.
Вершкове масло 82,5% – 45 р.
Молоко – 90 р.
Пюре манго – 40 г

Манговий бісквіт покроковий рецепт

1. Яйця кімнатної температури і цукор поставте збиватися на максимальних обертах (близько 3-5 хв). Масло і молоко складіть у сотейник і доведіть до кипіння. Сухі інгредієнти (борошно, розпушувач) перемішати між собою за допомогою венчика.
2. У збиті яйця введіть лопаткою в 2 етапи сухі інгредієнти (рухами знизу нагору). В 2 етапи введіть в тісто гаряче молоко з маслом і пюре манго. Розігрійте духовку до 155 градусов.

3. Вилийте тісто в кільце 16 див. Випікайте бісквіт мінімум 30 хв, потім перевірте готовність шпажкою. Якщо бісквіт не готовий випікайте ще 10 мин.
4. Готовий бісквіт упакуйте в плівку і приберіть в холодильник на дозрівання (мінімум на 4 години). ‼️ З цього бісквіта готуємо чудові манговые ескімо,