Манти з картоплею і фаршем на сковороді

Готуємо Манти з картоплею і фаршем на сковороді рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

Для тесту:
Борошно – 500 гр.
Вода – 250-270 мл
Масло рослинне – 2 ст. л.
Сіль – 1 ст. л.

Для начинки:
Картопля – 500 гр.
Фарш м’ясний – 350 гр.
Цибуля ріпчаста – 1 шт. (середн.)
Масло рослинне – 2-3 ст. л.
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком

Для обсмажування:
Масло рослинне

Манти з картоплею і фаршем на сковороді покроковий рецепт

1. З’єднуємо воду з сіллю, поступово вливаємо в борошно. Додаємо рослинне масло, замішуємо тісто. Готове тісто загортаємо в пакет або плівку і даємо йому відпочити 10-15 хвилин. Начинка. Картоплю та цибулю очищаємо і нарізаємо дрібним кубиком. Додаємо сіль, чорний перець і рослинне масло.

2. Додаємо фарш. Все добре перемішуємо. Тісто перед формуванням ще раз добре вимішуємо. Відрізаємо шматочок тіста (решта накриваємо), скачуємо в джгутик і ріжемо на шматочки. Кожен шматочок тіста розкачуємо в коржик і викладаємо по 1 ст. ложці начинки.

3. Формуємо манти: з’єднуємо до центру протилежні краї коржі тесту з чотирьох боків, потім попарно з’єднуємо отримані чотири куточку. Манти краще викладати на рушник, щоб не прилипли. Із зазначеної кількості продуктів виходить ~ 30 штук. На сильному вогні в невеликій кількості рослинного масла, обсмажуємо манти з нижньої сторони пару хвилин до золотавої корочки.

4. Зменшуємо вогонь. Потім вливаємо воду до середини мантів. Накриваємо кришкою і готуємо манти на сковороді хвилин 20-25. Через 15 хвилин можна заглянути і, при необхідності, додати ще трохи воды.