Маринад для риби з гірчицею, перцем і цедрою лимона простий рецепт.
Інгредієнти
часник, діжонську гірчицю, солодку паприку, сіль, цедру лимона, лимонний сік і оливкову олію
Маринад для риби з гірчицею, перцем і цедрою лимона покроковий рецепт
1. В ємність видави часник, додай, додай діжонську гірчицю, солодку паприку, сіль, цедру лимона, лимонний сік і оливкову масло.
2. Ретельно перемішай. У форму викладаємо рибу, у мене палтус. І рясно змащуємо маринадом. Залиш на 20 минут.
3. Потім в розігріту духовку на 15 хвилин і пару хвилин в режимі «гриль» для Легкої скоринки. Якщо є питання, задавайте.
Відео рецепт 👇