Маринад для риби з гірчицею, перцем і цедрою лимона

Маринад для риби з гірчицею, перцем і цедрою лимона простий рецепт.

Інгредієнти

часник, діжонську гірчицю, солодку паприку, сіль, цедру лимона, лимонний сік і оливкову олію

Маринад для риби з гірчицею, перцем і цедрою лимона покроковий рецепт

1. В ємність видави часник, додай, додай діжонську гірчицю, солодку паприку, сіль, цедру лимона, лимонний сік і оливкову масло.

2. Ретельно перемішай. У форму викладаємо рибу, у мене палтус. І рясно змащуємо маринадом. Залиш на 20 минут.

3. Потім в розігріту духовку на 15 хвилин і пару хвилин в режимі «гриль» для Легкої скоринки. Якщо є питання, задавайте.

Відео рецепт 👇