Маринована капуста з буряком і морквою швидкого приготування за 2 години простий рецепт. Зав’язуємо з майонезными салатами! Переходимо на щось смачне і корисне. Готується дуже швидко.
Інгредієнти
білокачанна капуста — 2 кг;
морква — 2 шт.;
буряк — 1 шт.;
часник — 2-3 зубчики.
Для маринаду:
вода — 1 ст.;
оцет яблучний — 0,5 ст.;
рослинна олія — 0,5 склянки;
цукор — 0,5 склянки ;
сіль — 1 ст. л.
Маринована капуста з буряком і морквою швидка покроковий рецепт
1. Вилок капусти моєму, знімаємо верхні листки, тонко шаткуємо; Морква і буряк очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці; Часник чистимо і дрібно нарізаємо або пропускаємо через чеснокодавку;
2. Овочі та часник кладемо в глибоку каструлю, перемішуємо; Готуємо маринад: в окремій каструлі нагріваємо до кипіння воду, вливаємо олію, додаємо сіль і цукор, додаємо уксус.
3. Варимо 2-3 хвилини; Гарячим маринадом заливаємо суміш овочів, накриваємо кришкою і залишаємо на пару годин. Через дві години перекладаємо готову закуску в банку і зберігаємо в холодильнике.