Мариноване асорті город на зиму на 1 літр банки домашнє

Приготуємо смачне і красиве асорті на зиму. Всім доброго ранку!!! Мариноване асорті город на зиму на 1 літр банки домашнє простий рецепт. Я дуже люблю відкривати таке асорті на свята. Картопельку отварил, курочку посмажив і відкрив баночку. Ось і стіл накритий, а головне, все дуже смачно. Що я додаю в таке асорті: черрі, огірки, кабачки, патисони, часник, цибулю і моркву.

Інгредієнти

дивіться нижче

Мариноване асорті город на зиму на 1 літр банки домашнє покроковий рецепт

1. Кабачки (цукіні), огірки нарізаємо тонкими слайсами і скручуємо в рулетики. Цибулю нарізаємо півкільцями, часник шматочками і моркву тремо на тертці для корейської моркви. Патисони нарізаємо полукольцами.

2. На дно літрової банки кладемо 3 зубчики часнику, 1/2 ст л гірчиці, 2 горошини запашного перцю, 5 горошин чорного перцю і трохи ріпчастої лука.

3. Далі укладаємо різні овочі шарами. Чергуємо все за бажанням. Заливаємо окропом і залишаю на 10 хвилин. Зливаю воду в каструлю і на кожен 1 літр‼️ додаю 1 ст л солі без гірки і 3 ст л сахара.

4. Доводжу до кипіння, додаю на кожен 1 літр‼️50 мл 9% оцту, все добре перемішую і заливаю розсолом асорті. Закочую і закутую до повного остывания.

Відео рецепт 👇