Маринуємо капусту з буряком, морквою, часником у відрі на зиму

Як смачно зробити Маринуємо капусту з буряком, морквою, часником і маринадом у відрі на зиму простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

капуста свіжа 2 кг.,
1 велика буряк
морква 0,5 кг.,
часник 8 зубчиків

Для маринаду: на 1 літр води:
1 склянка цукру
сіль 2 ст. л., з великою гіркою
олія рослинна 200 гр.,
оцет 9% 2/3 склянки
лавровий лист 3 шт.,
перець горошок 4-5 шт.,

Маринуємо капусту з буряком, морквою, часником у відрі на зиму покроковий рецепт

1. Капусту нарізаємо невеликими квадратами, моркву і буряк натираємо на будь тертці. Подрібнюємо часник. У ємність шарами викладаємо капусту, буряк, моркву і часник. Шари чередуем.

2. Готуємо маринад: у воду додаємо цукор, рослинна олія, сіль, лавровий лист, перець. Доводимо до кипіння і кип’ятимо 5 хвилин. Додаємо оцет і заливаємо гарячим розсолом капусту.

3. Ставимо під гніт на добу. Потім прибираємо в холод. За бажанням можна розкласти по банках. Зберігати в холодильнику, або в холодному приміщенні. Обов’язково спробуйте приготувати, нам смачно, нехай буде смачно і вам!

Відео рецепт 👇