Медовий пиріг з мигдальною борошном і меренгою швейцарської

Пряний десерт чудово доповнить передноворічні вечори. Як приготувати смачний Медовий пиріг з мигдальною борошном і меренгою швейцарської рецепт в духовці простий.

Інгредієнти

Тростинний Цукор 70 г
Мед 40 р
Вершкове масло 100 г
Мигдальна борошно 70 р
Пшеничне борошно 40 г
Яйця 2 шт
Розпушувач 5 р
Кориця 2 р
Бадьян 1 р
Ванільний цукор 1 ч. л.

Крем:
(у мене швейцарська меренга)
60 г курячого білка
120 г цукру

Медовий пиріг з мигдальною борошном і меренгою швейцарської покроковий рецепт

1. Масло кімнатної температури змішати з тростинним і ванільним цукром за допомогою міксера, додати мед. Слідом ввести яйця, перемішати до однородности.

2. Мигдалеву борошно попередньо обсмажити. Це додасть їй особливий смак. Додати мигдалеву і пшеничне борошно з розпушувачем і корицею. Можна просіяти, зайвим не будет.

3. Зірки бадьяна розтовкти в крихту. Ввести в загальну масу. Все перемішати і викласти на деко. У мене прямокутна форма, можете брати 2 невеликих кільця по 12-14 див. ⠀ Випікати при 170 гр близько 25 хвилин. ⠀ ⠀

4. Крем: Довести на паровій бані до 60 гр або повного розчинення цукру. Збити до стійких піків. ⠀ Я розрізала корж на дві частини і завдала крем, закріпила горелкой.