Шоколадне пряничное печиво

Як смачно зробити Шоколадне пряничное печиво простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🍫200г борошна
🍫3г розпушувача
🍫15г какао-порошку
🍫5г суміші прянощів (гвоздика, кориця, кардамон, мускатний горіх)
🍫щіпка солі
🍫щіпка соди
🍫100г вершкового масла
🍫коричневого цукру 90г
🍫1 яйце С0
🍫10г меду

Шоколадне пряничное печиво покроковий рецепт

1. Борошно змішати з розпушувачем, содою і какао, просіяти в миску. Розм’якшене вершкове масло збити з цукром до об’єднання. Вбити яйце, перемішати до однорідності. Додати суміш прянощів, сіль, мед і знову перемішати. Всипати суміш борошна і какао, вимісити м’яке тесто.
2. Розділити тісто на 3-4 частини. Кожну скачати ковбаскою і щільно обернути харчовою плівкою. Прибрати в холодильник на пару годин. Охолоджені «ковбаски» нарізати кружечками завтовшки 1,5-2 см.
3. Викласти на деко з пергаментом на відстані один від одного. Випікати в попередньо розігрітій до 180°C духовці близько 15-18 хв. Готові печива остудить.

4. Третина з них можна обваляти в цукровій пудрі, третину залишити як є, а решту печива покрити глазур’ю (50г цукрової пудри плюс 15г вершків 10%). Така подача ефектніше. Печиво дуже смачне і ароматне! Терміново до столу.