Медовий Торт Рижик зі сметаною і згущеним молоком

Як смачно зробити Медовий Торт Рижик зі сметаною і згущеним молоком класичний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто:
Масло вершкове-100гр.
Мед-3ст.л.
Борошно пшеничне-600гр.
Цукор-220гр.
Сода-2ч.л.
Яйце-2шт.

Крем:
Масло вершкове-400гр.
Згущене молоко-350гр.
Сметана 20%-400 грн.

Медовий Торт Рижик зі сметаною і згущеним молоком покроковий рецепт

1. У каструлі з’єднати 100гр. цукру і 100 г вершкового масла. Нагрівати на плиті, безперервно помішуючи, поки не розчиниться цукор. Додати мед, довести до кипіння, додати соди. Перемішати. Суміш дуже збільшиться в об’ємі. Каструлю відразу зняти з огня.

2. Поки суміш трохи охолоне 5хв. З’єднати 120гр. цукру і яйця, добре збити міксером до білого. У медову суміш влити тонкою цівкою яєчну суміш, постійно помішуючи. Каструлю повернути на вогонь, поступово вмішувати муку.
3. До кінця вимісити тісто на столі. Розділити тісто на 8 частин, випікати тонкі коржі на деко з пергаментом. Обрізки від коржа я теж випікаю для обсипання. 180° приблизно по 4 мин.

4. Крем: Розм’якшене вершкове масло збити міксером до пишноти. Порціями додавати згущене молоко, збити. Додати сметану, збити на низьких обертах. Остиглі коржі змастити кремом. Прикрасити крихтою від обрезков.