Медовий торт з вишнею і сметанним кремом

Як зробити смачний домашній Медовий торт з вишнею і сметанним кремом рецепт простий.

Інгредієнти

Тісто:
✅Цукор 150 г
✅Мед 70 р
✅Борошно 410 р
✅Олія 100 р
✅Яйце 2шт
✅Soda одна чайна ложка з гіркою

вишневий Конфітюр:
✅Вишня 150 г
✅Цукор 50 г
✅Вода дві столові ложки
✅Крохмаль будь (кукурудзяний або картопляний-одна столова ложка

Крем:
✅Сметана 25 % 500 р
✅пудра цукрова 100гр(пробуйте на солодкість, регулюйте під себе)
✅вершки 300 мл 33 %
✅мед-одна столова ложка
✅ванілін

Медовий торт з вишнею і сметанним кремом покроковий рецепт

1. Тісто:
В сотейнику з товстим дном з’єднуємо мед, цукор і вершкове масло. Помішуємо до повного розчинення цукру і легкої піни, додаємо соду . Маса сильно завирує, заважаємо до карамельного кольору додаємо одну третину борошна від основного об’єму, перемішуємо. Прибираємо трохи охолонути. В теплу (не гарячу)масу додаємо два збитих 🥚 і борошно ,замішуємо тісто в пакет і прибираємо в холодильник на 1часик. З отриманого тісто розкачуємо дев’ять коржів діаметром 20 см, протикаємо вилочкою випікаємо 5 хвилин при 160°,разом з краями ,для обсыпки.

2. вишневий Конфітюр:
Вишню з’єднуємо з водою і цукром ,трохи уварюємо приминаючи ягоди виделкою, як маса закипить додаємо крохмаль варимо до загустіння, прибираємо остывать.

3. Крем:
Сметану трохи збиваємо з пудрою. Вершки збиваємо в пишну масу. З’єднуємо обидві маси, перемішуємо лопаткою зверху вниз!!!! Збираємо тортик, переклавши коржі конфітюром . Спочатку тонкий шар крему і на нього вишневе конф. Вирівнюємо і посыпаемся торт крихтою! Даємо йому трохи постояти і насититися! В ідеалі ніч, але у мене просочився за три години просто ідеально!!!!