Мега шоколадний, вологий брауні без яєць і вершкового масла рецепт простий 🍫 Це один із самих смачних і простих брауні, які я готувала, обов’язково спробуйте ☺️ 🔺У відео використовувалися сода, оцет, їх потрібно замінити на розпушувач! Тільки розпушувач, без оцту в кінці! Сода з оцтом не завжди якісно взаємодіють, може не піднятися, з розпушувачем надійніше!
Інгредієнти
борошно – 280 р
какао – 35 р
розпушувач – 2 ч. л.
сіль – щіпка
цукор – 200 г
раст. масло – 70 мл
окріп – 360 мл
Ганаш:
темний шоколад – 50 г
цукор – 1 ч. л.
какао – 4 ч. л.
молоко ~ 50-60 мл
Мега шоколадний, вологий брауні без яєць і вершкового масла покроковий рецепт
1. Змішати борошно, какао, розпушувач, сіль. Додати цукор, рослинне масло, перемішати. Влити окріп, перемішати. Вилити у форму, застелену пергаментом.
2. Випікати при температурі 180 градусів близько 40-50 хвилин (до сухої зубочистки). На водяній бані розтопити шоколад, цукор, какао і молоко (молока може піти трохи більше або менше, дивіться по консистенції).
3. Брауні потикати паличкою для суші, залити ганашем і посипати орешками.