Як зробити мексиканський буріто з сальсою рецепт простий 🌯 Ваш чоловік буде в захваті 🥰
Інгредієнти
КБЖУ на 100г: 167-7-8-16
для буріто:
✔️1 помідор
✔️80-100 г салату айсберг
✔️70 г сиру чеддер
✔️банку консервованої квасолі
✔️1-2 чл олії авокадо
✔️250 г яловичого фаршу
✔️2 чл меленого перцю чилі
✔️120 г соусу сальса
✔️4-6 тортильї
✔️сметана і сіль за смаком
для соусу сальси:
✔️3 помідора
✔️1 ріпчаста цибуля
✔️1 перець Чилі
✔️3 зубчики часнику
✔️1чл кмину
✔️1стл лимонного соку
✔️2чл масло авокадо
✔️1/2 пучка кінза
✔️сіль за смаком
Мексиканський буріто з сальсою покроковий рецепт
1. Готуємо сальсу: нарізаємо цибулю, помідор і часнику великими часточками. Кладемо на деко, скроплюємо маслом і на 30 хвилин ставимо в розігріту духовку до 180 градусів. Дістаємо овочі, остуджуємо і блендерим. Додаємо інші інгредієнти. Блендерим. Сальса готова.
2. Помідор нарізаємо невеликим кубиком, салат шаткуємо, сир натираємо на крупній тертці. Зливаємо рідину з квасолі. 5-7 хвилин обсмажуємо яловичину з чилі на рослинному маслі на середньому вогні. Додаємо квасолю, сальсу і залишаємо ще на 5-10 хвилин. Солимо, знімаємо з вогню і перемішуємо з сыром.
3. Коржі прогріваємо в мікрохвильовці, щоб стали м’якшими і не ламалися. Ділимо начинку на рівні частини, викладаємо на коржі. Додаємо помідори, салат і загортаємо. Подаємо зі сметаною і насолоджуємося!
Відео рецепт 👇