Готуємо Мексиканський суп з квасолею і фаршем на вершках рецепт простий.
Інгредієнти
– фарш – 200г;
– цибуля – 1шт;
– морква – 1шт;
– вода – 1л;
– квасоля консервована – 1 банка;
– лавровий лист – 2ШТ;
– вершки – 200мл;
– сіль, спеції, зелень – за смаком
Мексиканський суп з квасолею і фаршем на вершках покроковий рецепт
1. Цибулю і моркву нарізати і обсмажити на невеликій кількості олії. Додати фарш і обсмажити до рум’яності з овощами.
2. Посолити, поперчити. Влити воду, додати квасолю (без рідини), готувати 5 хвилин. Влити вершки і довести до кипения.
3. Залишити суп настоятися і додати рубану свіжу зелень. ⠀ Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇