Як зробити популярний Меренговый рулет з фісташкою пастою, маскарпоне і вершками рецепт простий. Сьогодні я хочу з вами поділитися рецептом самого смачного меренгового рулету 💗
Інгредієнти
Меренга
200 грам білка
250 грам цукру
25 грам кукурудзяного крохмалю
лимонна кислота
⠀
Крем
150 грам вершки 30% жирності (холодні)
150 грам Маскарпоне
20 грам цукрова пудра
Фісташкова паста
Ягоди
Меренговый рулет з фісташкою пастою, маскарпоне і вершками покроковий рецепт
1. Білки кімнатної температури поміщаємо в діжу міксера, додаємо дрібку лимонної кислоти і трохи сіль, збиваємо на середній швидкості міксера до м’якої пивної піни. ⠀ Швидкість міксера збільшуємо і додаємо порціями цукор, збиваємо меренгу до щільного глянсового стану. ⠀
2. Цукор повинен повністю розчинитися. Додаємо крохмаль в меренгу і перемішуємо лопаткою. ⠀ Деко застеляємо пергаментом, викладаємо меренгу і рівномірно розподіляємо. Меренгу перед випічкою можна присипати фісташкою або мигдальними пелюстками. ⠀ Випікаємо 150 градусів 30 хв. ⠀
3. Приготуємо крем: До вершкового сиру додаємо цукрову пудру і збиваємо на низькій швидкості міксера, що б сир став м’яким і однорідним. ⠀ До сиру додаємо холодні вершки і збиваємо до щільності, можна додати фісташкову пасту або ваніль (для смаку). Готовий крем прибираємо в холодильник. ⠀
4. Меренгу злегка подрумянили в духовці до хрусткої легкої скоринки, головне не пересушити. Накриваємо чистим аркушем пергаменту, зверху решітка і перевертаємо меренгу, знімаємо пергамент на якому выпекалась меренга. ⠀ Остиглу меренгу покриваємо кремом. Викладаємо ягоды.
5. Звертаємо меренгу в рулет. Загортаємо в пергамент і прибираємо в холодильник на 2-3 години для стабілізації. ⠀ Прикрашаємо залишками крему і ягодами 🌸 ⠀ Готуйте із задоволенням, це дуже смачно Це може приготувати кожен!