Як зробити Меренговый рулет з кремом і ягодами рецепт простий. Є у мене в блозі рецепт білкового рулету. Робила Я його ламким і максимально хрустким, з сирною начинкою і варенням. Дуже він мені сподобався. Якщо не полінуйтеся відмотати стрічку вниз, то знайдете його. Якщо ні, напишіть мені: я поділюся ссилочку ❤️ Цей же зовсім інший. Як сказала мама “магазинний” 😂 Ну, тобто для продажу. Щоб ви розуміли – це верх схвалення 🤘 Рулет м’яко загортається, ніжний, але хрусткий. Всередині вершковий крем і ягоди. Чудово!
Інгредієнти
Тісто:
⠀4 білки від яєць С1 (130-140г)
⠀220г цукрової пудри
⠀1ч.л. лимонного соку
⠀1ст.л. крохмалю
⠀30г горіхів для посипання (у мене волоські)
Начинка:
⠀200г вершкового сиру
⠀цукрової пудри 40г
⠀100г вершків 33%
⠀ягоди
Меренговый рулет з кремом і ягодами покроковий рецепт
1. Збовтати білки в легку піну. Влити сік і збити. Не припиняючи збивати, поступово всипати цукрову пудру. Збивати до м’яких піків. Додати крохмаль і перемішати на невеликій швидкості. Деко застелити пергаментом. Викласти білкову масу, розрівняти в прямоугольник.
2. Присипати меленими горішками. Випікати при 160° 20 хвилин. Готове тісто перевернути, викласти на решітку і дати повністю охолонути. Для крему вершковий сир змішати з цукровою пудрою. Влити холодні вершки і збити крем.
3. На тісто викласти крем (горішки у вас знизу, промазуємо кремом внутрішню сторону) розрівняти, присипати ягодами і скрутити в рулет з допомогою пергаменту, на якому остигав рулет.
4. Рулет відправити в холодильник на 2 години для стабілізації. Нічим накривати і уворачивать не потрібно, т. к. він перестане бути хрустким!