Меренговый рулет з вишнею

Як смачно зробити Меренговый рулет з вишнею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Цей десерт подобається всім: і дорослим, і особливо дітям. Він подобається навіть тим, хто не дуже любить солодощі. Скажу чесно, приготувавши одного разу закохуєшся в цей десерт на все життя!

Інгредієнти

Для меренги:
190 г білка (6 яєць)
щіпка солі
щіпка лимонної кислоти (можна використовувати лимонний сік)
250 г цукру (можна використовувати цукрову пудру)
25 г кукурудзяного крохмалю

Вишня без кісточок 300 г
2 жовтки
30 г цукру
20 г кукурудзяного крохмалю

Для крему:
300 г кисломолочного сиру
20 г цукрової пудри
150 мл вершків 33%

Меренговый рулет з вишнею покроковий рецепт

1. Білки, сіль, лимонну кислоту збиваємо до білої піни. Продовжуючи збивати, поступово додаємо цукор і збиваємо до піків . Додати крохмаль і збиваємо хвилину. Відправляємо меренгу на деко застелений пергаментним папером і рівномірно розподіляємо. Сушимо при 140 градусах 40 хвилин. Дістаємо, перевертаємо і знімаємо пергамент. Остудити !

2. Начинка.
Вишню пробиваємо блендером, додаємо цукор, жовтки, крохмаль і перемішуємо. Доводимо до кипіння, помішуючи варимо до загустіння. Знімаємо з вогню, перетираємо через сито і остужаем.

3. Крем:
Усе з’єднати і збити до пиков.

4. Збираємо:
Як на відео і Прибираємо в холодильник мінімум на 1 час.

Відео рецепт 👇