Міні піци дріжджова в духовці

Як зробити Міні піци дріжджова в духовці рецепт простий. Гаряча тема. Школа. Батьки – готові? У нас вже кипить шкільний чат) обов’язкові гуртки/ секції, новий элжур, шкільна форма, орг.збори….🤕😬 А, ще про харчування… Мої ніколи не любили у школі. З ранку будинку гарячий сніданок, обід теж вдома.. але, повертатися зі школи швидше за все доведеться значно пізніше обіду. Буду давати перекус з собою. Відмінно підійдуть ці міні – піци 🍕 Провела репетицію і приготувала, діти таке люблять!

Інгредієнти

340 г борошна, 7 г солі, 1,5 г дріжджів, 1 ст л цукру, 200 г теплої води, 1 ст л оливкової олії. Варена ковбаса (докторська) або сосиски, сир, кетчуп, жовток яйця.

Міні піци дріжджова в духовці покроковий рецепт

1. Змішати дріжджі, цукор, сіль і воду, додати борошно і олію. Замісити тісто хвилини 2-3. Тісто повинне вийти м’яким, гладким, еластичним і трохи липким. Миску змастити ростить. маслом, перекласти туди тісто і кілька разів скласти, сформувавши шар.
2. Накрити плівкою і на расстойку години на 2-3, щоб тісто збільшилося в 2 рази. Розділити тісто на частини по 50 г на присипаному борошном столі, округлити і нехай відпочине хвилин 20. Взяти одну заготовку, сплющити, покласти на папір і сформувати ватрушку пальцями створюючи углубление.
3. Наповнити ватрушки нарізаною ковбаскою, кетчупом і посипати натертим сиром. Змастити жовтком. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку до 200 град приблизно на 20 мин.