Як смачно зробити Міні рулети бісквітні в шоколаді з кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Шоколадні рулетики з кремом. В міру солодкі і дуже ароматні. Якщо любите якнайсолодше, додайте не дві, а 3-4 ст. л. Цукрової пудри в тісто.
Інгредієнти
Яйця – 3 шт
Цукрова пудра – 2 ст. л.
Сіль – щіпка
Борошно – 50 р
Какао – 2 ст. л.
Розпушувач – 1/2 с. л.
Сир Маскарпоне – 250 г
Олію вершкове – 70 р
Цукрова пудра – 2 ст. л.
Ванілін – на кінчику ножа
Міні рулети бісквітні в шоколаді з кремом покроковий рецепт
1. Жовтки відокремити від білків Збити жовтки і з дрібкою солі і 1 ст. л. цукрової пудри до пишної маси. В окремій мисці збиваємо білки з 1 ст. л. цукрової пудры.
2. З’єднуємо обидві суміші і додаємо борошно, какао і розпушувач. Акуратно перемішуємо. Виливаємо тісто на деко, застелене пергаментним папером або силіконовим килимком. Випікаємо 8-10 хв при 180 градусах. Гарячий бісквіт перевертаємо, знімаємо пергамент і загортаємо в рулет.
3. Поки він остигає приготуємо крем. Змішуємо масло, цукрову пудру і ванілін і з’єднуємо (не збиваємо)з допомогою віночка або лопаткою до однорідності. Прикрашаємо рулетики глазур’ю (збити один білок і 2 ст. л. Цукрової пудри) З наступаючим!
Відео рецепт 👇