Млинцевий торт з кремом на білому шоколаді

Як смачно зробити Млинцевий торт з кремом на білому шоколаді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Розповідаю, як приготувати незвичайний десерт – млинцевий торт з кремом на білому шоколаді. Ділюся рецептом дуже ніжного млинцевого торта з кремом на основі білого шоколаду. Давайте готувати.

Інгредієнти

Тісто
• Борошно 200 г
• Цукор 40 г
• Сіль щіпка
• Яйця 4 шт. (200 г)
• Молоко 500 г
• Вершкове масло 60 г
• Ванільний екстракт 1 ч. л.

Крем.
• Гарячі вершки 33% 250 р
• Холодні вершки 33% 250 р
• Білий шоколад 200 г
• 250 г Сир маскарпоне

Млинцевий торт з кремом на білому шоколаді покроковий рецепт

1. Тісто. В окрему ємність відправляю цукор, сіль, яйця і перемішуємо до посветления. Додаю розтоплене вершкове масло, ванільний екстракт, молоко і знову перемішую. В кінці додаю борошно і замішую тісто для млинців. Накриваю харчовою плівкою і залишаю на 1 годину при кімнатній температурі.

2. Сковороду ставлю на вогонь і гарненько розігріваю. Потім знижую вогонь до середнього і змащую сковороду рослинною олією. Виливаю порцію тіста і обсмажую блін спочатку з одного боку, а коли він підсохне, перевертаю і обсмажую з другой.
3. Готовий млинець перекладаю на блюдо. Повторюю процедуру з іншими млинцями. Крем. Білий шоколад подрібнюю в крихту і перекладаю в окрему ємність. Вершки доводжу до кипіння і заливаю ними шоколад.

4. Перемішую блендором до повного розчинення шоколаду. Додаю холодні вершки, сир маскарпоне і пробиваю блендером до однорідності. Накриваю харчовою плівкою в контакт і прибираю в холодильник на 4 години, а краще на ніч. Охолоджений крем збиваю міксером до кремової консистенции.

5. Збірка. Кожен млинець промазываю невеликою кількістю крему. Останній млинець трохи притискаю, щоб спресувати торт. Прикрашаю його залишками крему, посипаю шоколадною крихтою і викладаю свіжі ягоды.

6. Прибираю в холодильник на 3-4 години, а краще на ніч, щоб торт гарненько пропитался.