Млинці з арахісовим маслом і малиновим джемом Гордона Рамзі

Як смачно зробити Млинці з арахісовим маслом і малиновим джемом Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

250 г арахісового масла, гладкого або хрусткого
5 яєць
4 столові ложки натурального йогурту
3 столові ложки малинового джему з насіння чіа, плюс додатково для подачі на стіл
1 столова ложка ріпакової олії для смаження
4 банана, очищених і нарізаних скибочками
Кленовий сироп для подачі (за бажанням)

Млинці з арахісовим маслом і малиновим джемом Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Змішайте арахісове масло, яйця, йогурт і малиновий джем в мисці до отримання однорідної маси. Суміш повинна бути густою крапельної консистенції. Розігрійте велику сковороду на середньому огне.
2. Додайте рапсове масло і розігрійте, помішуючи на сковороді, щоб воно вкрилося. Викладіть на сковороду столову ложку суміші з гіркою і розподіляйте, поки вона не стане товщиною шотландського блинчика.
3. Готуйте 2-3 хвилини, поки не підрум’яняться, потім переверніть і повторіть з іншого боку. Тримайте млинці теплими в низькій духовці або загорніть в кухонний рушник, поки готуєте іншу смесь.
4. Подавайте з нарізаним бананом і додатковими шматочками джему, а при бажанні збризніть кленовим сиропом.