Яйця по-турецьки з йогуртом, фетою і помідорами

Хочете рецептів завтрачков😜? Їх є у мене. Ось ідейка на ранок — яйця по-турецьки🤓 Незвичайний сніданок із звичайних компонентів яйця, йогурт, помідори. Можливо це вплив морського бризу і регулярних утопаний в море, але я полюбив сніданки😋 Хм, гарна назва і ідея книги «Переїхати до моречку і полюбити завтрачки😅». Як приготувати Яйця по-турецьки з йогуртом, фетою і помідорами рецепт простий.

Тим часом в щоденник тимчасово понаехавшего можна зробити запис, засновану на двотижневе перебування😎. Нічого не бачив, ніде не був, морпорт варто, море бачу в основному по ночах у форматі запливів серед в’язкої чорної порожнечі нічого, де єдиний орієнтир помаранчеву кулю буйка і сотні зірок-лампочок💡 над головою. Звук глухого удару по корпусу, розворот, буна, десь над пляжем їде жовта смуга поїзда🚞, і все ті ж зірки, ракетою до берега, а то раптом нічний і голодний медуз тільки й чекає нечисленних нічних заплыватей.

Інгредієнти

– 200 г простого йогурту
— 50 г фети
— 4 яйця
— 2-3 помідора черрі
— жменю маслин
— гострий соус
— оливкова олія
— обсмажений хліб
— зелень для прикраси

Яйця по-турецьки з йогуртом, фетою і помідорами покроковий рецепт

1. Саме складне і цікаве це трансформація яйця пашот. З подивом дізнався, що не потрібно кожен раз займатися шаманськими танцями з каструлею, ложкою і яйцем, закручувати воду і ось це ось все👹 ⠀
2. Берете харчову плівку, відрізаєте квадрат на 15-20 см, кладете на маленьку тарілку, змащуєте центр маслом, розбиваєте яйце і завертаєте його в плівку, далі каструля зі злегка киплячою водою на 4 хвилини, дістати, дати трохи охолонути, звільнити від плівки👍 ⠀
3. Далі комбінуєте всі перераховані інгредієнти в будь-якому порядку в двох окремих тарілках, або в одній, і завтракаете.