Млинці з куркою грибами і сиром

Як смачно зробити Млинці з куркою грибами і сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Рецепт млинців :
Молоко – 800 мл
Вода – 200 мл
Яйця – 4
Крохмаль картопляний – 1 ст. л з гіркою
Сіль – щіпка
Цукор – 1-2 ст. л
Борошно – 6-7 ст. л з гіркою (350 грам)
Рослинне масло 4 ст. л в тісто

Млинці з куркою грибами і сиром покроковий рецепт

1. Відварити куряче філе. Залишити остигати в бульйоні. Посмажити цибулю з грибами. Розібрати куряче філе на волокна. Додати в сковорідку з цибулею і грибами

2. Посолити, поперчити і додати туди пару ополоників бульйону, в якому варилося філе. У остигнула начинку за бажанням додати тертий сир моцарелу, можна зелень. Смажити млинці і тут же в них загорнути начинку. Безпосередньо перед вживанням готові млинці підсмажити на вершковому або рослинному маслі з двох боків до золотистої скоринки

3. p.s. Якщо вони вже з холодильника, то другу сторону накрити кришкою і смажити на слабкому вогні для того, щоб начинка добре прогрілася. Смажити млинці на сухій розпеченій сковороді. Густота тіста залежить від розміру ложок, яєць, дрібок і т. д – консистенцію тесту доводити під себя.