Молочна рисова каша по ГОСТУ СРСР як у дитячому садку простий рецепт. Ось так просто, можна адаптувати до будь-якій техніці рецепти улюблених Ваших страв. Сьогодні я приготувала в кук-ізі звичайну рисову кашу по ГОСТу так, як я колись готувала в каструлі. Час приготування 15 хв і 20 хв дала їй настоятися. В результаті вийшла шикарна консистенція і смачна каша. Ну і тепер докладний рецепт, так як я їх зазвичай пишу в наш чат з кук-ізі: Рисова каша/
Інгредієнти
🔸1 ст рис
🔸2 ст вода
🔸Сіль
🔸1 стл цукор
🔸2 ст молоко
Молочна рисова каша по ГОСТУ СРСР як у дитячому садку покроковий рецепт
1. Рис + вода 12 хв 97-98°, помішування 3 (можна замінити на 5 хв 100° і 5 хв 97° ).
2. Додаємо молоко, сіль, цукор. Після закипання при 98° варимо 3 хв, 3 і помішування отключаем.
3. Щільно закриваємо і наполягаємо 20 мин.
Відео рецепт 👇