Як зробити Морквяний бісквіт з горіхами класичний для торта рецепт простий ✨ Дуже смачний ніжний і ароматний бісквіт, який випікається в одній формі.
Інгредієнти
•Яйце С2 – 5 шт
•Цукор – 130 г
•Морква – 220 г (вже очищена)
•Борошно 160 г
•Масло рослинне – 50 г
•Волоські горіхи – 70 р
•Цедра одного лимона
•Сіль щіпка
•Розпушувач – 10 г
Морквяний бісквіт з горіхами класичний для торта покроковий рецепт
1. Збиваємо яйця з сіллю в дуже щільну білу масу (~10 хвилин планетарним міксером). Додаємо туди масло, борошно і розпушувач через сито, перемішуємо акуратно лопаткою, щоб не пошкодити легкість. Далі моркву на дрібній тертці, цедру і подрібнені орехи.
2. Викладаємо у форму діаметром 19-20 см і випікаємо при 170 гр до сухої зубочистки (~ 40 хв). Повністю охолодити, обертаємо плівкою і прибираємо в холодильник на кілька часов.
3. Далі можна розрізати на коржі. Я зазвичай роблю два коржа і велику прошарок крему і карамелі всередині. Зверху прикрашаю ягодами (в каруселі є фото готового тортика, готувала його в подарунок 😊).