Торт вийшов слииишком смачним, а бісквіт такий ідеальний вийшов😻 ‼️ ВИСТАЧИТЬ НОСИТИ ЗАЙВІ КГ😥 це не тільки дискомфорт 😣, але шкідливо для організму.
Інгредієнти
Кбжу на 100г: 141/9,23/6,58/8,63
Вага готового торта: 430г разом з лохиною.
Для бісквіта:
📌морква – 100г
📌кефір 2,5% – 50мл
•можна будь – % взяти
📌яйце – 2шт
📌борошно – 15г
📌вівсяні висівки – 40-45г
📌підсолоджувач – за смаком
📌розпушувач – 1/2 ч. л.
Для крему:
📌сирний сир – 50г
📌м’який сир – 120г
📌підсолоджувач – за смаком
Морквяний торт покроковий рецепт
1. відокремити білки від жовтків. жовтки змішати з висівками, кефіром, борошном, з тертою морквиною і подсласт-му (в якому порядку я додавала можете подивитися в каруселі, там відео рецепт).
2. білки збити до міцних піків і додати в жовткову суміш, акуратно перемішуючи лопаткою форму змастити маслом, випікати в розігрітій духовці при 180 30-40 хвилин, дивіться по своїй духовці, готовність можна перевірити зубочисткою.
3. бісквіт вийміть з форми до її повного остигання! змішати всі інгредієнти для крему і збити за допомогою блендера. розрізати корж на 2 частини і змастити кремом.
Відео рецепт 👇