Морквяний торт з горіхами і крем-чізом рецепт простий. Давайте приготуємо смачний і простий морквяний тортик? Він відмінно підійде для особливого дня або, приміром, його можна приготувати на Великдень! Впевнена, що у вас будуть питання про посуд в цьому ролику, тому відразу хочу відзначити дуже милий магазин з товарами для красивого побуту @roomistore.online! Саме там я знайшла чарівні мідні коновки і золотий сотейник за дуже вигідними цінами. Загляньте обов’язково!
Інгредієнти
Інгредієнти на форму 16 см, два щільних коржа:
4 яйця
120 г цукру
ваніль за смаком
200 г рослинного масла
240 г борошна
10 г розпушувача
4 ч. л кориці
250 г тертої моркви, приблизно 2-3 морквини
100 г будь-яких горіхів, ідеально підійдуть волоські, я в цей раз додала арахіс
Крем:
400 г вершкового сиру
50 г цукрової пудри
30 мл молока або вершків
Морквяний торт з горіхами і крем-чізом покроковий рецепт
1. Для декору використала мастику і харчові барвники. Мастикою краще перед подачею прикрасити торта, так як вона може трохи підтавати на тортику. У мисці змішуємо яйця з цукром, додаємо рослинне масло. Просіваємо борошно і змішуємо її з сухими інгредієнтами, а потім додаємо в суміш. Додаємо терту моркву і орехи.
2. Перелити тісто у форму і випікаємо близько 40-50 хвилин при 180 С, готовність перевіряємо зубочисткою. Я готувала так два коржа, не розрізаючи їх. Щоб приготувати крем, потрібно змішати вершковий сир з цукровою пудрою і додати трохи молока або сливок.
3. Коржі торта я просочувала медовою водою, потім можна збирати торт і обов’язково дати йому просочитися. Зверху я прикрасила торт морквинами з мастики! Дуже сподіваюся, що рецепт вам сподобається! Буду рада, якщо ви залишите теплий коментар під цим постом!
Відео рецепт 👇