Морквяний торт з волоськими горіхами і сирним кремом чіз

Тортик, який зігріє взимку! Як зробити домашній Морквяний торт з волоськими горіхами і сирним кремом чіз рецепт простий. На деньок оступись від правильного харчування і спробуй цей торт!) І це правда. Соковиті морквяно-горіхові коржі і неймовірно ніжний крем з’єднаються воєдино і дають максимальний захват і смакове насолоду. Щоб не бути голослівною, скажу, що цей торт був з’їдений за 1 годину!!! І це наш рекорд на сьогодні)) Та ну менше слів, ловіть рецепт і самі спробуйте!) З вас як зазвичай лайк і збереження, і чекаю на Ваші тортики))

Інгредієнти

морква 450 грам
яйця 4 шт
рослинне масло без запаху 300 грам
борошно 350 грам
волоські горіхи 150 грам
Цукор 150 грам
цедра і сік 1 апельсина
вершкове масло 15 грам
сіль, сода, оцет

Крем:
сирний сир 400 грам
цукрова пудра 200 грам
вершкове масло 100 грам

Морквяний торт з волоськими горіхами і сирним кремом чіз покроковий рецепт

1. Горіхи дрібно порубати, посолити і обсмажити на вершковому маслі Моркву натерти на дрібній тертці Яйця збити з цукром, додати рослинне масло. Апельсина натерти на дрібній тертці (зібрати цедру), видавити сок.

2. Додати сік і цедру апельсина, моркву і горіхи. Добре перемішати. Поступово вести борошно. Додати соду погасити оцтом і добре перемішати. Тісто розділити на 3 коржа. Форма 23 см, випікати 25-30 хвилин до готовности.

3. Для крему збити масло з цукровою пудрою, додати сирний сир і все добре збити. Формуємо торт. Кожен корж промазуємо кремом. Прикрашаємо за желанию.