Басків чізкейк горілий в духовці

Він же Басків спалений чізкейк. Нарешті-то на питання “у тебе щось згоріло?” можна сміливо відповісти “ні, так і повинно бути😏”. Як зробити Басків чізкейк горілий рецепт простий в духовці. Карамельна скоринка зверху і їжа богів всередині, самі подивіться на цю текстуру на фото. На відміну від класичного варіанту, Сан-Себастьян не має піщаної основи і випікається на дуже високій температурі. Єдина проблема, з якими вам доведеться зіткнутися – це дочекатися його стабілізації, рахуючи хвилини до заповітного моменту.

Інгредієнти

на форму 24 см, інгредієнти кімнатної температури:

Сирний вершковий сир – 800 г
Цукор -350 р
Яйця З – 5 шт.
Ванільна паста – 1 ч. л.
Вершки 33 % – 370 р
Борошно – 40 г

Басків чізкейк горілий в духовці покроковий рецепт

1. З допомогою міксера змішати сир і цукор до розм’якшення сиру, це займе пару хвилин. По черзі ввести яйця, щоразу перемішуючи до об’єднання. В окремому склянці збити блендером вершки, борошно і ванільну пасту, а потім додати цю масу в сирну суміш і перемешать.
2. Форму для випічки застелити папером в два шари (вирізати нічого не треба, використовуйте цілий квадрат, розподіливши його по дну і зім’явши по периметру форми). Випікати чізкейк в режимі конвекція, 15 хвилин при 230°С і ще 15-20 хвилин при 200°С.

3. Також, орієнтуйтеся по скоринці, вона повинна бути впевнено підсмаженої, а сам чізкейк буде ще нестабільний. Остудити і прибрати в холодильник мінімум на 12 годин. *Якщо у вас немає ванільною пасти, замініть частину цукру ванільний цукор з натуральної ванилью.