Морозиво Семіфредо з малиною і мартіні

Як зробити домашнє морозиво Семіфредо з малиною і мартіні рецепт.

Інгредієнти

• 500 гр. Вершки 33%⠀
• 100 гр. цукрова пудра⠀
• 2 білка ⠀
• сік 1 лимона⠀
• сік 1 лайма⠀
• цедра 1/2 лайма⠀
• 75 гр. Мартіні ⠀

Малиновий соус ⠀
70 гр. малинового пюре⠀
1 ст. л. цукру ⠀
0,5 ч. л. крохмаль кукурудзяний ⠀
15 гр. води⠀

Морозиво Семіфредо з малиною і мартіні покроковий рецепт

1. холодні вершки Збити в хорошу піну, додати 50 грам цукрової пудри, збивати до м’яких піків.⠀ Змішати сік лимона, сік лайма, цедру і мартіні. Збити білок в піну, додати пудру і збивати до пишної піни. ⠀ Вершкову масу змішати з сумішшю мартіні і все це додати в білки і промешать до однорідної маси.⠀
2. Малиновий соус.
Пюре змішати з цукром в сотейнику і довести до кипіння, додати крохмаль, розведений у невеликій кількості води, проварити близько хвилини. Остудить.
3. Викласти у форму або порційні стаканчики шарами. Соус-морозиво-ягоди малини-соус-морозиво. Можна прикрасити ягодами малини, посипати горішками і доповнити листочком м’яти або меліси.⠀