Як зробити Морозиво сорбет з ківі в домашніх умовах простий рецепт.
Інгредієнти
На 6 порцій:
⠀
15 стиглих і соковитих ківі
1/4 склянки рідкого підсолоджувача
Фактор солодощі – це ОСОБИСТА перевагу, тому, будь ласка, враховуйте це при додаванні сиропу
1 ст. л. свіжовичавленого соку лайма
1 ч. л. цедри лайма
4-5 ст. л. несолодкого кокосового молока або кокосової води
Морозиво сорбет з ківі покроковий рецепт
1. Вистеліть один великий (або два маленьких) дека пергаментним папером. ⠀ ⠀ Очистіть ківі і наріжте їх, як показано на фото, а потім розкладіть їх одним шаром на деках. ⠀ ⠀ Відправте в морозилку на 2 години або на ніч. ⠀ ⠀
2. Помістіть заморожений ківі високошвидкісний кухонний комбайн або в потужний блендер. ⠀ Додайте сік лайма, цедру і кокосове молоко/воду (починайте з меншої кількості кокосової води/молока, потім поступово додавайте більше, щоб сорбет змішався до однорідної консистенції). ⠀
3. Якщо вам подобається більш м’яка текстура, ви можете відразу ж подавати 🍧 ⠀ Або перекладіть в чисту ємність і заморозьте на 2-3 години, щоб сорбет вийшов більш твердим. ⠀ ⠀
4. 🍃🍋Посипте цедрою лайма і прикрасьте часточками лайма і свіжими листям м’яти 😍 ⠀ ⠀ ❄️ Зберігається в морозильній камері до 2 недель.