Мягкое смачне, розсипчасте печиво з шоколадом і кокосовою стружкою

Як смачно зробити М’яке, смачне, розсипчасте печиво з шоколадом і кокосовою стружкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Звичайнісінькі інгредієнти, але в поєднанні вони видають відмінний смак.

Інгредієнти

Борошно 250 г
Кукурудзяний крохмаль 90 р
Цукор 100 – 130 г
Вершкове масло 250 г
Яйце куряче 1 шт
Ванілін за смаком
Розпушувач 1/2 год л

Кокосова стружка для обсипання
Шоколад 100-130 гр

М’яке, смачне, розсипчасте печиво з шоколадом і кокосовою стружкою покроковий рецепт

1. Цукор і масло кімнатної температури збиваємо міксером до пишноти Додаємо яйце, ванілін – збиваємо до однорідності Далі додаємо просіяне борошно, крохмаль, розпушувач – замішуємо м’яке тесто.

2. Накриваємо плівкою, відправляємо в холодильник на 30 хв. Ділимо тісто на рівні частини (приблизно по 30 гр) скачуємо руками в кульку. Тим часом розігріваємо духовку до 180 С і викладаємо наші заготовки, випікати 12-15 мин.
3. Далі дати повністю охолонути. Шоколад розтопити на водяній бані, готове остигле печиво занурити в злегка шоколад, посипати кокосовою стружкой.