Як смачно зробити м’яку свинячу печінку в сметані з цибулею на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Знаєте, що ще складніше ніж приготує печінка смачно? Пристойно зняти її. Ага, печінка максимально нефотогенічний продукт. Але я старалася.
Інгредієнти
Печінка свиняча 600-700 р
Сметана 200 г
Цибулю-1 велика цибулина
Сіль, перець.
М’яка свиняча печінка в сметані з цибулею на сковороді покроковий рецепт
1. На сковороду з олією викладаємо цибулю, порізану півкільцями. І смажимо його поки він не побіліє. В цей час моєму печінка, промаківающімі її паперовим рушником і ріжемо на шматочки. Важливо, щоб шматочки були максимально однаковими за размеры.
2. Викладаємо печінку в сковороду і обсмажуємо її з усіх сторін. Хвилин 10, хоча час буде залежить від розміру шматочків. У чашку викладаємо сметану, наливаємо трохи води (приблизно склянку) і перемішуємо. Перчим.
3. Виливаємо сметану в сковороду і перемішуємо. Готуємо ще хвилин 10. Солимо, перемішуємо. До печінки на гарнір відмінно підійде картопляне пюре, рис. У мене сьогодні перловка. Але і без гарніру, з шматочком смачного хліба вона дуже хороша.