Мясні тефтелі з фаршем і рисом в томатному соусі на сковороді

М’ясні тефтелі з фаршем і рисом в томатному соусі на сковороді простий рецепт домашній.

Інгредієнти

500 гр фарш (у мене свинина)
2 ст. л рису (сирий круглий)
3 цибулини
1 морква велика
1 яйце
0,5 ч. л італійські трави
0,5 ч. л хмелі
Сіль, перець
200 г кетчуп або томатної пасти

М’ясні тефтелі з фаршем і рисом в томатному соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Один цибуля натираємо на тертці в фарш, додаємо яйце і спеції. Решту цибулі нарізаємо на півкільця і розрізаємо навпіл. Моркву нарізаємо соломкою. Фарш перемішали і робимо тефтельки.

2. На невеликій кількості олії обсмажуємо тефтелі з двох сторін ,щоб буквально схопилася скоринка. Прибираємо тефтелі на тарілку. Обсмажуємо спочатку цибулю 3-4 хвилини , солимо его.

3. Додаємо до цибулі моркву смажимо ще 2 хвилини. Виливаємо томатну пасту, добре перемішали. Викладаємо тефтелі і заливаємо водою, щоб вода майже їх скрыла.

4. Далі тушкуємо до готовності приблизно 30 -35 хвилин. Вимикаємо і посипаємо зеленню. Подаємо з гарніром .

Відео рецепт 👇