М’ясні тефтелі з фаршем і рисом в томатному соусі на сковороді простий рецепт домашній.
Інгредієнти
500 гр фарш (у мене свинина)
2 ст. л рису (сирий круглий)
3 цибулини
1 морква велика
1 яйце
0,5 ч. л італійські трави
0,5 ч. л хмелі
Сіль, перець
200 г кетчуп або томатної пасти
М’ясні тефтелі з фаршем і рисом в томатному соусі на сковороді покроковий рецепт
1. Один цибуля натираємо на тертці в фарш, додаємо яйце і спеції. Решту цибулі нарізаємо на півкільця і розрізаємо навпіл. Моркву нарізаємо соломкою. Фарш перемішали і робимо тефтельки.
2. На невеликій кількості олії обсмажуємо тефтелі з двох сторін ,щоб буквально схопилася скоринка. Прибираємо тефтелі на тарілку. Обсмажуємо спочатку цибулю 3-4 хвилини , солимо его.
3. Додаємо до цибулі моркву смажимо ще 2 хвилини. Виливаємо томатну пасту, добре перемішали. Викладаємо тефтелі і заливаємо водою, щоб вода майже їх скрыла.
4. Далі тушкуємо до готовності приблизно 30 -35 хвилин. Вимикаємо і посипаємо зеленню. Подаємо з гарніром .
Відео рецепт 👇