Мясний бульйон з яловичини

Як смачно зробити М’ясний бульйон з яловичини простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт-база ароматного м’ясного бульйону для численних страв.

Інгредієнти

•400г жилавого м’яса яловичини (наприклад, голяшка)
•400г м’яса яловичини на кістці
•1 цибулина
•1 морква
•1 стебло селери
• 5-6 помідорів чері
•чорний перець в горошинах
•3-4л холодної води
•сіль

М’ясний бульйон з яловичини покроковий рецепт

1. Цибулю розрізати на дві частини і обсмажити на сковороді з антипригарним покрытием.

2. Моркву і селеру нарізати крупно. Помістити м’ясо з овочами і чорним перцем в каструлю, залити холодною водой.

3. Поставити на вогонь і варити після закипання на невеликому вогні без кришки близько 3-х годин, періодично знімаючи піну. В кінці посолити і процедить.

Відео рецепт 👇