Мясний пиріг на кефірі з яловичиною, картонкою і цибулею

Вийшло дуже смачно, а м’ясо таке ніжне аж тане в роті! М’ясний пиріг на кефірі з яловичиною, картонкою і цибулею простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

Для тесту:
– борошно 250 гр
– кефір 150 (+/-)
– сіль 0,5 ч. л
– сода 0.3 ч. л

Для начинки:
– яловичина 500 гр
– картопля-4-5 шт.
– цибуля ріпчаста 3 шт
– сіль, перець, паприка

М’ясний пиріг на кефірі з яловичиною, картонкою і цибулею покроковий рецепт

1. До борошна додаємо сіль, соду, кефір і замішуємо тісто. Спочатку тісто буде щільним, але відпочивши трохи пом’якшає. А поки приготуємо начинку. На великій кількості олії обсмажуємо картоплю до золотавого цвета.

2. На цьому ж маслі обсмажуємо м’ясо кілька хвилин, потім додаємо сіль, перець, паприку, цибулю і тягнемо на повільному вогні під кришкою хвилин 40-50.

3. Тісто ділимо на 2 частини, розкачуємо, на перший пласт тіста викладаємо картоплю, зверху м’ясо, накриваємо другим тісто і закриваємо щільно краю залишаючи маленьку дірочку для трубочки.

4. Вдуваем в трубочку щоб зраділа простір. Зверху змащуємо жовтком, посипаємо сумішшю насіння і відправляємо в духовку при t 180° до рум’яної корочки.

Відео рецепт 👇