Закуска з листкового тіста з сиром камамбером, журавлиною і горіхами

Як смачно зробити Закуска з листкового тіста з сиром камамбером, журавлиною і горіхами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Новий рік вже близько, пора ділитися самими смачними і святковими стравами! Сьогодні – класна закуска з сиром і горіхами 👇🏻.

Інгредієнти

Журавлина свіжоморожена — 100 г
Цукор — 25 г
Бальзамічний соус — 1 ст. л.
Сир камамбер або брі — 125 р
Горіх пекан або волоський — 50 г
Розмарин — 1 гілочка
Листкове прісне тісто — 1 лист
Яйце С1 — 1 шт.

Закуска з листкового тіста з сиром камамбером, журавлиною і горіхами покроковий рецепт

1. Журавлину з цукром проварити в сотейнику, розчавлюючи ягоди, до однорідного джему. Додати бальзамічний соус і перемішати. Тісто трохи розкачати і нарізати на квадрати. Розкласти квадранти у формочки для кексів, формуючи бортики.

2. Яйце розбити в окрему чашу і перемішати. Змастити кожен квадрат тіста яйцем за допомогою пензля. Сир нарізати кубиками, розкласти в кожний квадрат тесту. Зверху на сир викласти по 1 ч. л. журавлинного джема.

3. Потім посипати нарізаними горіхами і прикрасити листям розмарину. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин до рум’яного кольору. За бажанням прикрасити свіжими листям розмарина.

Відео рецепт 👇